top of page
leaves.jpg

ATT SÄLJA

NU ÄR NI PÅ RÄTT STÄLLE.

SNART KAN NI BÖRJA SÄLJA OCH TJÄNA PENGAR

Wooden bridge by a mangrove forest

FÖRST

Det första ni behöver göra är att skicka ett e-mail till oss så att ni får ett eget kundnummer.

I mailet berättar ni :

  1. Erat namn

  2. Vilken skola eller förening det gäller

  3. Er e-mail och telefon nummer

  4. Om ni vill vill ha katalog och säljmaterialet skickat per e-mail eller om vi ska skicka det med post.

Skicka till: info@klassresan.info​

SEDAN

När det är gjort kommer ni att mottaga ett e-mail med erat unika kundnummer samt en försäljningslista som ni enkelt kan skriva ut i hur många ex som ni vill och ge till alla som ska sälja. Ni får även en fin och enkel broschyr som visar upp produkterna ni säljer och som förklarar för kunden vad det är ni erbjuder.

Då kunden valt att t. ex. köpa ett träd, swishar kunden enkelt till klassresan genom att använda en QR-kod, eller swishnumret, och visar upp för försäljaren att han/hon har swishat. Om ni vill går det även bra att ta emot kontanter och att ni sedan själva swishar till Klassresan. 

Nu måste försäljaren skriva upp köparens namn, inköpt produkt och e-mail på sin försäljningslista, så att kunden får sitt köpbevis/diplom utskickat!

Coral Reef Island
Beach Cleanup

OCH TILL SIST

När ni har kört er kampanjtid, som ni själva bestämmer, men som kan vara
t. ex. 2-3 veckor, så skickar ni in ett e-mail till oss med listan där ni har fyllt i alla namn och e-mail till de som köpt.
Efter detta skickar vi ut diplomet samt er provision! Det är även nu som köparna får sitt köpbevis från respektive organisation som bevis att pengarna faktiskt har kommit till nytta i trädplantering, korallplantering och strandstädning! 

Släkt och vänner långt borta?
Om ni har släkt och vänner långt bort kan ni även låta dem göra en beställning på den här hemsidan. 
Då måste de fylla i erat unika kundnummer så att vi kan koppla ihop köpet med just er försäljningskampanj.
Självklart får ni lika stor provision på dessa försäljningar.

KATALOG
När ni fått mailet med kundnr och information så kan ni enkelt trycka ut så många kataloger som behövs. Vill ni hellre att vi skickar ut den tryckta katalogen kan vi ordna med det så klart.

Varje produktblad har en QR-kod som köparen enkelt scannar för sin betalning. Tappade barnen bort sina kataloger? Inga problem, bara att skriva ut nya. Enkelt och snabbt för er att komma igång med försäljningen samt att vi slipper skicka saker, miljövänligare på det sättet.

Här kan ni se vår digitala katalog:

KATALOG

unnamed (2).jpg

När Ni har hjälpt skolklassen eller föreningen att samla in pengar så kommer Ni att mottage ett köpbevis av respektive organisation. Här ser Ni ett köpbevis av organisationen Coral Reef Alliance som tackar för en gåva.

Vem vill vara med? Följ med oss in i framtiden genom att våga sticka ut och sälja en viktig produkt. Garanterat kommer folk att komma ihåg er försäljning den här gången!

Se vår katalog här: 

KATALOG

Children in Classroom
bottom of page