top of page

FÖRETAGSSPONSOR

VAD INNEBÄR DET ATT VARA FÖRETAGSSPONSOR?

OM NI HAR ETT FÖRETAG OCH OSÄKER PÅ OM NI VILL SPONSRA EN  IDROTTSFÖRENING ELLER EN VÄLGÖRENHETSORGANISATION. GÖR BÄGGE SAKERNA SAMTIDIGT!.

Donating Money

HUR FUNGERAR DET?

NÄR NI STÖDER EN KLASS ELLER IDROTTSFÖRENING MED 500 KR SOM FÖRETAGSSPONSOR, ELLER 2500 KR SOM VIP-FÖRETAGSSPONSOR, SÅ KOMMER 200 KR ATT GÅ TILL FÖRENINGEN/KLASSEN. SAMTIDIGT KOMMER 150 KRONOR ATT GÅ TILL ETT VÄLGÖRENHETS PROJEKT SOM T EX PLANTERADE TRÄD ELLER STÖD FÖR ATT RÄDDA DJUR I NÖD. BLIR NI VIP-FÖRETAGSSPONSOR SÅ GÅR HELA 1000 KR TILL KLASSEN/FÖRENINGEN OCH 750 KR TILL ETT VÄLGÖRENHETS PROJEKT. ERT FÖRETAG KOMMER ATT MOTTAGA ETT TACKBREV AV DEN ORGANISATIONEN DIT PENGARNA GÅR, SOM ÄR EN ORGANISTATION MED 90-KONTO.

NAMNET PÅ ERT FÖRETAG SAMT EV LOGO KAN PUBLICERAS PÅ VÅR FACEBOOKSIDA SAMT PÅ DENNA WEBPLATS MED LÄNK TILL ERT FÖRETAG OM NI SÅ ÖNSKAR. ALLT SOM BEHÖVS ÄR ATT NI SKICKAR ETT MAIL TILL info@klassresan.info MED FÖRETAGSNAMN, EV. LOGOTYP SAMT BERÄTTAR AV VILKEN IDROTTSFÖRENING ELLER SKOLKLASS NI GENOMFÖDE KÖPET.   

VÄLKOMMEN SOM FÖRETAGSSPONSOR!

FÖRETAGSSPONSORER

NÄR NI VÄLJER ATT BLI FÖRETAGSSPONSORER SÅ SYNS ERT FÖRETAG HÄR PÅ VÅR WEBSIDA SAMT PÅ VÅR FACEBOOKSIDA OM SÅ ÖNSKAS. ALLT VI BEHÖVER ÄR ETT MAIL MED EN LOGOTYP ELLER BILD SAMT KORT BESKRIVNING AV FÖRETAGET OCH NAMN OCH KONTAKTINFORMATION.

bottom of page